Läs också

Varför Multibygg?

Om oss

Multibygg startades 2006 och har sedan dess växt och etablerat sig som ett företag med känsla för kvalitet och service. Vi samarbetar bara med de bästa i branschen.

Vi utför renoveringar, om- och tillbyggnader åt både företag och privatpersoner. All projektledning under din renovering tar vi hand om.

Våra medarbetare är inte bara duktiga yrkesmän utan även proffs på kundkontakt. För varje projekt sätter vi ihop ett skräddarsytt team. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg och få en smidig renovering till ett rimligt pris.

Vi åtar oss alla sorters byggprojekt, via vårt nätverk med underleverantörer kan vi åta oss både stora och små projekt. Vårt mål är att tillhandahålla våra kunder material och tjänster enligt deras kravspecifikation och till rätt pris.

Vi sätter inte bara ribban högt för oss själva utan även för våra samarbetspartners. Såväl underentreprenörer som materialleverantörer. Våra kunder ska känna sig trygga med Multibygg och vilja återkomma som kunder till oss.

Vår personal är självgående, på plats i tid och håller vad de lovar. De ger klara besked och kommunicerar under projektets gång. Med våra råd och vår kompetens kan ni spara både tid och pengar.

Att renovera i ett hem där kunden har sin vardag är inget problem för oss. Vi är smidiga och tar hänsyn till er under hela processen.

Våra medarbetare har yrkesbevis, tryckta arbetskläder samt ID06. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.